Let The Good Times Roll… Rock ’n Roll in Vaassen!!

door | feb 25, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Je voelt het aan alles. De lente komt eraan! Hoogste tijd dus voor weer een fijn avondje Rock ’n Roll in café De Ruif in Vaassen.
Zaterdag 3 maart kan iedereen weer lekker dansen en genieten van puike Rock ’n Roll van de Wurlitzers en de Road’n Band, twee bands met ‘Vaassense Roots’.

Elk jaar weer treden de Wurlitzers samen met een andere streekband op in De Ruif in Vaassen. En omdat het Rock ’n Roll-avondje van vorig jaar het publiek én de beide bands heel goed beviel, waren ze er erg snel uit: “Dat doen we nog een keer, want … Wat goed is komt van dichtbij!”

De Wurlitzers (zanger uit Vaassen en kersverse drummer!) swingen als nooit te voren met heerlijke jukeboxhits uit de jaren 60 en 70: Rolling Stones, Beatles, Kinks, The Who… Maar ook hits van Tina Turner en The Ronettes. Lekker uit je bolletje gaan en dansen maar!  Nogal logisch dat de Wurlitzers het prima kunnen vinden met de mannen van de Road’n Band.

Deze band is helemaal terug en swingt weer als vanouds, met leadzanger en ‘ouwe rot in het vak’ Arnold Steenbrink als rockende motor. Muziek maken, optreden en een zaal fijn laten swingen… Daar gaat het ze om! Met in hun midden de Vaassense bassist spelen ze stampende blues en swingende Rock ’n Roll, afgewisseld met ‘rauw-gevoelige’ ballades.

Zo’n mooi muziekfeestje met maar liefst twee bands gun je toch iedereen!? Daarom is ook dit jaar de toegang gratis! Kortom…
Wég met die grijze winter en alvast zin in een vervroegd lentefeestje? Kom naar Café De Ruif in Vaassen! 3 maart vanaf 21.30 uur tot 01.00 uur.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: