Fotobijschrift: Deelnemers van de handwerkgroep maken gezamenlijk de mooiste creaties voor de lentemarkt (foto: Dennis Dekker)

Op zaterdag 4 april vindt er een lentemarkt plaats van de handwerkgroep van Koppel-Swoe in het kerkje aan de Deventerstraatweg 36 in Vaassen van 9.30 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De opbrengst van de verkoop gaat naar stichting Samen voor Ouderen (vroegere vriendenstichting van de SWOE/E)

 In het kader van ontmoeting en ontspanning heeft Koppel-Swoe een handwerkgroep. Deze handwerkgroep komt eens per twee weken op maandagmiddag bij elkaar en maakt verschillende artikelen. Er wordt gebreid, geborduurd, gehaakt en noem maar op. Regelmatig worden artikelen tijdens een verkoop aangeboden, zo ook op 4 april.

De handwerkgroep heeft niet alleen tot doel om prachtige artikelen te maken, contact en ontmoeting is minstens zo belangrijk. Tijdens het handwerken is er tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Praten en breien gaat prima samen. Iedereen die het leuk lijkt om deel te nemen aan deze handwerkgroep is van harte welkom. Deelname is gratis, men betaalt alleen voor zijn consumptie. Inbrengen van (overtollig) handwerkmateriaal en restjes is zeer welkom en kan het gehele jaar bij Anna Berkhoff, bereikbaar op telefoonnummer: 0578-576825.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl