Zondagmiddag 24 februari a.s. zijn topmuzikanten van het Leger des Heils en zangers van het gemengd koor Campanella paraat om een heerlijke Songs of Praise in de Dorpskerk in Vaassen te beleven.

De naam ‘Songs of Praise’ verraadt al dat er veel gezongen wordt. Ook zijn er afzonderlijke bijdragen van de Amsterdam Staff Band en het gemengd koor Campanella. Gezamenlijk brengen zij het muziekstuk ‘The Light of the World’ ten gehore.

De Amsterdam Staff Band (ASB) bestaat uit 35 topmuzikanten afkomstig uit heel Nederland, allemaal actief in een van de lokale Leger des Heilsafdelingen. Olaf Ritman, de dirigent, is verslingerd aan muziek en in het bijzonder aan Leger des Heilsrepertoire. Hij omschrijft het als volgt: ‘Eenmaal besmet met de brass muziek van het Leger des Heils, dan kom je daar je leven lang niet vanaf!’
Maandelijks verzorgt de ASB concerten, festivals e.d.

Het gemengd koor Campanella o.l.v. Henry Huisjes heeft een breed repertoire. Henry Huisjes kenmerkt zijn dirigentschap als volgt: ‘Het beste uit mensen halen en samen toewerken naar een mooi muzikaal eindresultaat, dat is mijn uitdaging als dirigent’.

Zondagmiddag 24 februari om 15.00 uur verzorgen de Amsterdam Staff Band en het gemengd koor Campanella uit Holten een ‘Songs of Praise’ in de Dorpskerk aan het Marktplein 7 te Vaassen. De toegang is gratis.

Songs of Praise
Locatie: Dorpskerk, Marktplein 7,
8171 CJ Vaassen
Datum: 24 februari 2019
Tijd: 15.00 – 16.30 uur