Herfst 2020
Speciaal voor iedereen woonachtig in het buitengebied brengen we viermaal per jaar Landschapsnieuws uit. Hierin staan leuke nieuwtjes, tips en adviezen, een kalender met activiteiten en nog veel meer. Hieronder staat slechts een selectie van Landschapsnieuws. Andere onderwerpen zijn de cursus bodem en landschapsbeheer, op de bres voor natuurinclusieve landbouw,
Zwerfafvalbrigade Ederveen in beeld en de column van Arjan Vriend. Ga direct naar Landschapsnieuws.

20 jaar Natuurwerkdag in 2020
In 2020 vieren we voor de 20e keer de Natuurwerkdag, drie dagen aan de slag voor natuur dichtbij huis op 6, 7 en 8 november. Tijdens de Natuurwerkdag kan je samen met anderen iets doen voor het landschap. De activiteiten zijn veilig in de buitenlucht, met voldoende ruimte om afstand van elkaar te houden. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen.
Dus kom met je hardloop- of mountainbikemaatje, je wandelvriend(in), je gezin of ontmoet nieuwe mensen tijdens de Natuurwerkdag. Zo leer je elkaar en je omgeving op een andere manier kennen. Kijk op  http://www.natuurwerkdag.nl  voor alle locaties in Gelderland en geef je snel op, het aantal plekken is beperkt.

 

Lees meer in Landschapsnieuws.