Ladies Night in Vaassen.

door | aug 30, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Auteur: Monique Zweekhorst

Op 13 september nemen 15 vrouwelijke ondernemers tijdelijk Vaassen over. Zij organiseren een Ladies Night in het gebouw van de Schietvereniging, Molenstraat 7 in Vaassen.

Sonja Wolf is initiatiefneemster van de Ladies Night in Vaassen op 13 september. Het begon als een spontaan idee, waarbij ze een aantal collega onderneemsters en vriendinnen vroeg om samen een Ladies Night te organiseren. Dit werkte als een olievlek en zo zijn er tijdens de Ladies Night 15 vrouwelijke, veelal startende, Vaassense onderneemsters aanwezig.

Tijdens deze avond laten de startende onderneemsters zichzelf van hun beste kant zien. Vanaf 19.00 uur kun je kennis met ze maken, met zichzelf maar vooral ook met het product of de dienst die zij aanbieden. Zo worden er verschillende demonstraties gegeven. Denk hierbij aan; houtbranden, workshops tekstbord maken of verzorgingsbehandelingen. Daarnaast geven zij informatie over de verschillende producten die zij gebruiken of verkopen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om verschillende producten te kopen. De keuze is reuze!

Kartrekker Sonja Wolf, van Bloemenshop Sonja: ‘We zijn allemaal kleine onderneemsters met allemaal een grote passie voor het vak, dankbaar als de klant tevreden of enthousiast is. We hebben allemaal nog een luisterend oor en aandacht voor onze klanten, dit ontbreekt tegenwoordig nogal eens in de ondernemerswereld. We hopen dat we ons enthousiasme op de mensen kunnen overbrengen en dat het een groot succes wordt dan zijn we er volgend jaar weer.’


Het motto van de groep dames is: ‘Alone we are strong , Together we are stronger!!!’

 

De eerste 50 bezoekers krijgen een leuke goodiebag, gevuld door de deelnemende onderneemsters. Daarnaast maakt elke deelnemende bezoeker kans op een extra prijs, rond 22.00 uur worden er uit de deelnemende bezoekers drie winnaars getrokken.

Sonja wil graag nog een aantal andere ondernemers in het zonnetje zetten die het mogelijk hebben gemaakt om deze avond te organiseren met zo min mogelijk kosten. ’De Schietvereniging in Vaassen heeft hun zaal belangeloos ter beschikking gesteld en Taco Hoppener van Clevermedia heeft ons meegeholpen met het ontwerpen van de posters en flyers. Wij willen hen hiervoor nogmaals bedanken!’

We stellen de deelnemende onderneemsters kort aan je voor:

 

Droste – Kim van Essen

Werkzaam als vrijwilligster bij Droste. Daarnaast verkoopt zij vanuit huis en op evenementen leuke (en lekkere) chocoladepresentjes.

 

Femme Fit – Karin Smeenk

De enige onderneemster die niet vanuit huis werkt, maar haar dames sportstudio in de Dorpsstraat van Vaassen heeft. Daarom mocht ze natuurlijk niet ontbreken.

 

Susanne-creations  – Susanne Schoenmaker

Ze is creatief in het maken van woon/tuin creaties, geeft workshops, maar maakt ook mooie dierbare herinneringen met foto’s. Ze werkt vanuit huis maar staat ook op markten en braderieën

 

Natuursalon Jolanda / Aromed – Jolanda Boshuizen

Een salon aan huis met natuurlijke en biologische producten en edelstenen. Daarnaast geeft ze ook gezichtsbehandelingen, massages en aromatherapie.

 

Voetreflex – Diana Pannekoek

Heeft haar praktijk aan huis. Richt zich op drukpunt massages, deze heft blokkades op waardoor energiebanen weer vrij kunnen stromen. Deze behandeling is tegen zowel geestelijke als lichamelijke klachten.

 

Nagelstyliste / Pedicure – Denice Splinter

Heeft ook een salon aan huis voor gelnagels, gellak voor handen en voeten en verzorgt ook natuurlijke voetbehandelingen.

 

Iza Fashion – Iza Kelman

Zij verkoopt mooie betaalbare dameskleding via kledingparty’s aan huis.

 

Atelier de Moekhoek – Patricia Strijk

Zij geeft thuis in haar eigen speciale ruimt workshops voor jong en oud, maar met name voor kinderen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, houtbranden of het maken van dromenvangers.

 

Stijl op Maat – Wilma Huiskamp

Wilma werkt vanuit huis waar zij gordijnen (ver)maakt en richt op wonen en textiel. Ontwerpen en meedenken is haar specialiteit.

 

Wig-Wag Creatief en Cadeau – Annet Gerritsen

Vanuit huis organiseert zij workshops op diverse creatieve vlakken. Tekst- wand borden, speciale kraamcadeautjes  bedrukking op kleding of ander textiel. Ook organiseert zij kinderfeestjes.

 

Anne-Marie Pannekoek Fotografie – Anne-Marie Pannekoek

Doet aan portretfotografie van zowel mens als dier op een aparte en leuke manier.

 

Koelekunst – Barbara Koel

Barbara heeft een atelier met kunstzinnige werkstukken. Denk hierbij aan sieraden, schilderijen en diverse andere creatieve dingen.

 

Juudshuus – Judith van Triest

Vanuit huis verkoop Judith diverse leuke deco artikelen en woonaccessoires. Zij geeft ook thuisparty’s.

 

Oriflame – Linda Pannekoek

Zij verkoopt diverse Oriflame producten, aan huis en online.

 

Dansgroep MDC

Sinds enkele jaren timmert Dansgroep MDC flink aan de weg in Vaassen. Ook zij willen niet ontbreken op deze Ladies Night en zullen een demo geven.

 

Bloemenshop Sonja – Sonja Wolf

Sonja werkt vanuit huis en uitsluitend op bestelling. Behalve met speciale verkoopdagen of evenementen. Haar specialiteit is aparte creaties maken, aandacht hebben voor de klant en betaalbare bloemstukken leveren.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen over de Vaassense onderneemsters? Kom dan op 13 september langs tijdens de Ladies Night aan de Molenweg 7 in Vaassen. Vanaf 19.00 wordt je hartelijk ontvangen met en hapje en een drankje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: