De voorstellingen van Musicalgroep Medverka Vaassen komen er weer aan. De leden van Musicalgroep Medverka Vaassen zijn bezig de puntjes op de i te zetten. De voorstellingen worden gehouden op de volgende data: Zaterdag 30 maart aanvang 19:00 uur (uitverkocht), vrijdag 5 april aanvang 19:00 en zondag 7 april aanvang 14:30 (uitverkocht).

Voor vrijdag 5 april zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Kaarten kunt u bestellen bij Gerry Berkhoff, tel: 0578-575883 of via medverkavaassen@gmail.com.

De voorstellingen worden gehouden in de theaterzaal van  ’t Mozaïek (Westerenkweg 19 Vaassen). Voor kinderen tot 12 jaar 2 euro en vanaf 12 jaar 2,50 euro.

Medverka zal dit jaar voor u het stuk “Gewoon Super” gaan opvoeren.

Manus werkt in een doodgewone supermarkt, Gewoon Super. Het lijkt alsof de tijd daar een beetje heeft stilgestaan. Het personeel neemt de tijd voor zijn klanten, Manus knapt veel klusjes op, waardoor alles toch voor elkaar komt. Manus heeft een geheim: als hij de oude klok van de muur haalt, staat de tijd letterlijk stil. Zo kan hij achterstallig werk verrichten.

Het personeel wordt opgeschrikt als opeens blijkt dat ze zijn genomineerd in de wedstrijd Supermarkt van het Jaar. Dit is een prank van de YouTubers van KapotTV. Het personeel weet niet wat ze ermee aan moeten. Ze zijn toch niet hip genoeg om hieraan mee te doen?

 

Benieuwd hoe dit afloopt? Kom dan kijken naar onze voorstellingen en wees snel voor de laatste kaarten!