In heel Europa treden ze op voor bomvolle zalen. Nu komen ze zaterdagavond 14 december a.s. voor de tweede keer naar de Blue Sky aan de Hoofdweg 32 in Emst.

Sinds de oprichting deed deze band meer dan 1100 concerten, waaronder diverse voor tv-shows. The Beatles Revival gaf theaterconcerten en was te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten en op grote nieuwjaarsfeesten. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de presence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles: Liverpool!

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele.

De tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop en mochten er nog kaarten aan de zaal zijn op 14 december, dan kosten ze € 20,–. Kaarten zijn te koop tijdens de openingsuren van restaurant De Musketiers aan de Hoofdweg 32 in Emst en op de woensdag- en vrijdagavond in de Blue Sky van 18.30 – 23.00 uur.

De zaal gaat 14 december open om 19.30 uur.