Sinds kort is het mogelijk om op het computerscherm online kunst te kijken via trefwoorden. Kunstkamer Vaassen heeft namelijk alle kunstwerken van alle deelnemende kunstenaars op trefwoord ontsloten in de Online-Gallery.

Voorbeeld: via een trefwoord, bijvoorbeeld Fotografie, komen op een aparte pagina alle fotografische werken direct in beeld op het pc-scherm.

Er zijn veel pagina’s aanwezig, waaronder schilder- en tekenkunst, keramiek, grafiek, sculpturen en installaties.Tevens is een directe link mogelijk met de websites van deze kunstenaars.De nieuwe Online-Gallery is te bezoeken via: kunstkamer-vaassen-onlinegallery.blogspot.com.

Van harte welkom op de Online-Gallery van Kunstkamer Vaassen!
Extra:
vanaf begin april as. gaat Kunstkamer Vaassen op elke zaterdagmiddag (13.00-16.00 uur) weer open voor het publiek. (t/m oktober 2021)
De kunstkamer zal ook dit jaar de coronaproblematiek met extra zorg blijven volgen.  Met 33 professionele beeldende kunstenaars is in 2021 opnieuw een groot kunstaanbod te zien. In dit nieuwe jaar zal de nadruk komen te liggen op de persoonlijke presentatie van de kunstenaars.

Voor meer informatie: www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com