In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 september as., vinden in Kunstkamer Vaassen de KunstKijkDagen plaats.

Tijdens deze ‘Open Dagen’ is het publiek van harte welkom. Op deze manier wil de kunstkamer het werk van haar deelnemende professionele kunstenaars extra aandacht geven. Er zal een afstand van 1,5 meter tussen de bezoekers aangehouden worden. Bovendien is er een speciale looproute.

Wat bieden de KunstKijkDagen. Er is een mooie expositie te zien van allerlei soorten beeldende kunst zoals schilderijen, glasbeelden, keramiek, linosneden, sieraden, fotografie en grafiek. Zowel aan de wand als ‘in stock’ (in voorraad) zijn veel kunstwerken te zien, maar ook in de kijkbakken en de werkmappen.

Van alle deelnemers aan de kunstkamer (32 personen) is nu werk te zien.

Met deze KunstKijkDagen willen Petra en Wim Adema, beheerders van de kunstkamer, het publiek in Vaassen en in de regio een aantrekkelijk beeld laten zien van hedendaagse beeldende kunst, gemaakt door professionele kunstenaars uit het gehele land.

Kunstkamer Vaassen bestaat nu bijna drie jaar en heeft in de loop van haar nog korte bestaan een mooie en praktische kunstruimte gekregen.

Tijdens de KunstKijkDagen is de kunstkamer op zaterdag en zondag 26 en 27 september as. geopend van 12.00-17.00 uur.

Adres: ter Heerdtspad 14/Torenstraat, een wit hoekpand. U kunt de ingang van de kunstkamer vinden in de Torenstraat, tegenover de woning met nr. 35.

Van harte welkom!

Meer informatie over de kunstkamer: www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com