Koppeltoernooi bij SV Vaassen groot succes

door | sep 23, 2023 | Nieuws

Het eerste koppel darttoernooi bij SV Vaassen is zaterdag 16 september gehouden. De titel werd door Jeffrey en Chris binnengehaald. Zij toonden zich de besten tijdens het toernooi in het clubhuis van SV Vaassen.

In het clubhuis van de Vaassense voetbalvereniging stonden acht banen opgesteld. 24 Koppels, zowel dames als heren, gingen zaterdag de strijd aan voor de kampioenstitel bij het 1e koppel darttoernooi. De poulewedstrijden werden gespeeld in competitievorm waarbij ieder duo verschillende wedstrijden speelde. Om en om werd er door de koppels gegooid. Hierna volgde de knock-out fase waarin de beste koppels tegenover elkaar kwamen te staan. Ook werd er dit jaar een verliezersronde gespeeld. Dit was eveneens een knock-out fase.

In de grote finale waren Jeffrey en Chris te sterk voor Oscar en Remco. In de finale van de verliezersronde waren Annet en Richard te sterk voor Damian en Joey. Natuurlijk was de ene darter fanatieker dan de andere. Precisie worpen werden net zo makkelijk gevolgd door sierlijke afzwaaiers. Naast de wil om te winnen overheerste bij allen vooral het spelplezier. Lekker darten, gezellig lachen en ook veel bijpraten. Er werd deze middag door verschillende personen de score van 180 gehaald. De hoogste uitgooi kwam op naam van Chris Rijkeboer met 160.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: