Je krijgt maar één kans om een sterke eerste indruk te maken. Dat weten de jongens van KCVO JO13-1 maar al te goed. Ze waren dan ook heel blij te horen dat Jonathan Sirre hun elftal nieuwe trainingspakken aanbood.

Jonathans bedrijf, Koningsstede Makelaardij in Apeldoorn, is de gulle sponsor die ervoor zorgt dat dit elftal zich dit seizoen strak gekleed meldt voor de wedstrijden. 12 september was de eerste keer en dat moment legden zij natuurlijk vast, samen met hun begeleiders en hun sponsor.

De wedstrijd die zij speelden na het maken van deze foto, werd een 4-0 overwinning op Rood-Wit. Ook was het een erg leuke wedstrijd, dat is natuurlijk zeker zo belangrijk!

Het belooft een mooi seizoen te gaan worden voor deze voetballers. Zij spelen in de eerste klasse en dat is voor KCVO inmiddels al een aantal jaren geleden.

Spelers op de foto:

Stef de Weerd, Luuk Muijlaert, Bram Bibo, Roan Bronsink, Tijn Hagen, Julius Bosgoed, Thim de Wilde, Santino Hendriks, Mitchell Brand, Kai Mentink, Coen den Besten, Thijs Bonekamp, Bram v.d. Braak en Valentijn Sirre

Begeleiding: Jordi Prins en Gert Wim Bibo

Sponsor: Jonathan Sirre (Koningsstede Makelaardij)