Zoek je nog een leuk adresje om met je collega’s, vrienden of zakenrelatie te lunchen? In het gezellige dagrestaurant van ’t Smallert is het goed toeven. Er staan smakelijke lunchgerechten op de kaart met uiteraard onze eigen vis in de hoofdrol. Wat dacht je van boerenbrood met verschillende soorten huisgerookte vis? Of koud gerookte forel; een specialiteit die je niet meer vergeet!

Ook wanneer je niet zo’n liefhebber van vis bent staan er lekkere gerechtjes op onze lunchkaart. Zo maken we ook fijne uitsmijters, gehaktballen en eiersalade op boerenbrood of een lekker broodje hamburger. Voor ieder wat wils!

Voor een kop koffie met iets lekkers of een drankje met een borrelplank ben je ook dagelijks welkom. Voor grotere groepen en besloten

feesten kun je ook ’s avonds bij ’t Smallert terecht. Een verjaardag, vergadering of vrijmibo met je collega’s; het is allemaal mogelijk. Voor meer info check je www.smallert.nl of mail naar info@smallert.nl voor meer informatie en reserveringen.

’t Smallert is 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het speelpark is gesloten in de wintermaanden maar je kunt wel even een kijkje nemen bij de vissers aan de vijver. Het kaarsenwinkeltje is dagelijks te bezoeken. In de wintermaanden is er geen entree verschuldigd.
Graag tot ziens!