Wist u dat er wekelijks verschillende koffie-uurtjes zijn in de gemeente Epe? De mogelijkheid om met buurtbewoners samen een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. U bent van harte welkom.

Onder het motto “een praatje, een kaartje of een biljartje” organiseert Koppel-Swoe een wekelijks koffie-uurtje in Emst, Epe en Vaassen. Tijdens dit koffie-uurtje bestaat o.a. de mogelijkheid om te sjoelen, te kaarten of rummikub te spelen met een aantal deelnemers. Gewoon een kopje koffie drinken of bijpraten mag natuurlijk ook.

Zonder verdere enige verplichting is iedereen van harte welkom om eens een kijkje te nemen en een praatje te maken.

In Emst is het koffie-uurtje op de vrijdagmiddag in de even weken van 14.30 tot 16.00 uur in de Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69.

In Epe is het koffie-uurtje op de dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 in wijkgebouw de Burgerenk aan de Klimtuin 46.

In Vaassen zijn de koffie-uurtjes op dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 en op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in wijkgebouw de Kouwenaar aan de Woestijnweg 61.