Tijdens de koffie inloop in het dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst, onderdeel van Koppel-Swoe, op vrijdag 11 januari aanstaande krijgen de deelnemers een oliebol bij de koffie en worden een paar rondjes bingo gespeeld. Iedereen die belangstelling heeft voor deze middag is van harte welkom van 14.30 tot 16.00 uur.

 De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink, aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het dorpssteunpunt een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. Het programma varieert met o.a. een gastspreker of een creatieve activiteit.

 

Voor inwoners van Emst die het leuk vinden om met hun dorpsgenoten te sjoelen is er op de zaterdagmiddag, in de even weken, een sjoelmiddag in de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69 in Emst.

Houdt u erg van sjoelen of bent u op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag dan kunt u in de Hezebrink meedoen aan het sjoelen. Het sjoelen begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Deelname aan het sjoelen is gratis. U betaalt alleen maar voor uw consumptie. Aanmelden is niet noodzakelijk, u bent van harte welkom om op zaterdag 12 januari in de Hezebrink binnen te lopen.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Dorpssteunpunt de Hezebrink, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk ook op www.swo-epe.nl

 

 

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl