Op vrijdagmiddag in de even weken is men om 14.30 uur van harte welkom om een kopje koffie of thee te drinken in het dorpssteunpunt aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst. Tijdens de inloop op 20 september zal er gesjoeld worden. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om met elkaar (bij) te kletsen.

 De koffie-inloop is één van de activiteiten die worden georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe in het dorpssteunpunt De Hezebrink. Het programma varieert onder andere met een gastspreker of een (creatieve) activiteit.

Iedereen is van harte welkom om naar de koffie-inloop te komen, deze vindt plaats in de even weken op vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis men betaalt alleen voor een consumptie.

 

SJOELEN IN DORPSSTEUNPUNT DE HEZEBRINK

Het activiteitenseizoen is weer volop in beweging en in het dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst worden allerlei activiteiten georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe. Zo wordt er op zaterdag 21 september weer gestart met sjoelen van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen die dat leuk vindt is van harte welkom!

In de even weken wordt er op zaterdagmiddag een sjoelmiddag georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe. Het sjoelen begint om 14.00 uur en iedereen is welkom om mee te doen. Opgave is niet nodig, men kan zo binnen komen lopen in het dorpssteunpunt aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Kijk ook op www.koppelswoe.nl voor meer activiteiten die plaatsvinden in het dorpssteunpunt de Hezebrink.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.