Tijdens de koffie inloop in het dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst, onderdeel van Koppel-Swoe, op vrijdag 21 september aanstaande gaan de deelnemers met elkaar in gesprek aan de hand van het thema uit de “blauwe koffer”. Iedereen die belangstelling heeft voor deze middag is van harte welkom van 14.30 tot 16.00 uur.

 De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink, aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het dorpssteunpunt een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. Het programma varieert met o.a. een gastspreker of een creatieve activiteit

 

Wandelen,

Op vrijdag 28 september kunt u samen met dorpsgenoten een mooie wandeltocht maken. De wandeling start om 9.30 uur in het dorpssteunpunt in Emst.

Een vrijwilliger neemt u mee voor een wandeling van ongeveer 1,5 uur, door de omgeving van Emst. Na de wandeling kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken in de Hezebrink. Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om mee te doen.

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of mail l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl