Koersbalgroep Koppel-Swoe 35 jaar!

door | mrt 22, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen woensdag 14 maart vierde de koersbalgroep uit Emst hun 35 jarig bestaan. Geen groot feest in de Hezebrink maar wel gebak bij de koffie.

Al 35 jaar wordt er in de Hezebrink in Emst koersbal gespeeld. Om de woensdagmiddag komt de groep bij elkaar van 14.00 tot 16.00 uur om met elkaar het spel te spelen. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een kopje koffie of thee en een praatje. De leden hebben het erg gezellig met elkaar en zijn altijd op zoek naar uitbreiding van de groep.

Koersbal lijkt een beetje op jeu de boules maar wordt binnen op een lange mat gespeeld. Het spel is moeilijker dan men denkt doordat er in de koersbal een verzwaard element zit dat niet precies in het midden zit. Je moet de bal dus met een bepaalde techniek laten rollen. Belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar dit spel zijn welkom op de woensdagmiddag in de oneven weken.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Dorpssteunpunt de Hezebrink, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .
Kijk ook op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: