Forelvissen is voor iedereen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom organiseert ‘t Smallert een kindervismiddag op zaterdag 13 april. Deze activiteit is speciaal voor kinderen die het leuk en spannend vinden om te vissen.

Voor €11,25 per persoon kun je hier aan meedoen. De prijs is inclusief het gebruik van een hengel, aas, een visgids die de fijne kneepjes uitlegt, een glaasje ranja en een visdiploma!

Om 14.00 uur starten we met vissen onder begeleiding van een visgids. Hij legt je de kneepjes van het vissen uit en geeft je tips om je vangkans te vergroten. Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. Alle gevangen vissen worden verdeeld onder de kinderen en mogen mee naar huis genomen worden. De kindervismiddag duurt tot 16.30 uur. Een leuke activiteit om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen!

Leeftijd vanaf 6 jaar. Vol is vol, dus geef je snel op door een mail te sturen naar info@smallert.nl. Er is ook een kindervismiddag op woensdag 1 mei en woensdag 19 juni.

Net als voorgaande jaren is er ook nu weer de mogelijkheid een rookcursus te volgen. Zelf vis roken: leuk om te doen en ontzettend lekker! Maar hoe doe je dat precies? Één van onze toprokers gaat het je allemaal leren want op vrijdag 17 mei kun je bij ons terecht voor een interessante en gezellige rookcursus.
We verzamelen om 18.15 uur en om 18.30 uur gaan we van start. Deze avond duurt ongeveer 2 uur.

De cursus wordt gegeven door één van onze toprokers. Met zijn ruime ervaring leert hij je de basis van het forel roken op Veluwse wijze. Tevens krijg je een korte uitleg over het roken van paling en zalmfilet.
Tijdens de cursus krijg je je eigen rookton, met de daarbij behorende accessoires, waarmee je aan de slag gaat. Naast alle informatie en tips die je krijgt aangereikt zal de cursus gepaard gaan met een dosis gezelligheid. Want dat hoort bij het roken op Veluwse wijze!

Vanaf 6 personen is ook een privécursus mogelijk. Een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, teambuildingsuitje of mannendag!