Kerstmarkt

door | dec 8, 2023 | Nieuws, Premium

Het is weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt in Vaassen voor het kasteeel de Cannenburgh. De kerstmarkt in Vaassen wordt al jaren mogelijk gemaakt door de Stichting Kerstmarkt Vaassen. Het bestuur en de overige 100 vrijwilligers werken gedurende het hele jaar om een schitterend evenement neer te zetten en alles in goede banen te leiden

Op de kerstmarkt staan vele kramen met kerst gerelateerde artikelen en lekkernijen. Naast de vele bekende terugkerende standhouders, komen dit jaar ook heel veel nieuwe standhouders. Daarnaast is er ook entertainment op het centrale podium met optredens van diverse koren en bands. Uiteraard was de kerstman aanwezig met een klein cadeautje voor onze jongste bezoekertjes.

Tijdens de kerstmarkt is er, bij vooraf reserveren van een combiticket voor Kerstmarkt en Kasteel, is er ook de mogelijkheid rond te dwalen in de feestelijk en sfeervol ingerichte vertrekken van kasteel de Cannenburch. Het combiticket is te reserveren via de website van Geldersch landschap & kasteelen.

Onze fotograaf Léon heeft vrijdagavond een bezoek gebracht aan de kerstmarkt. De kerstmarkt is nog te bezoeken op zaterdag van 11:00 tot 22:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: