Kerstmarkt bij kasteel Cannenburch

door | nov 30, 2023 | Nieuws

     

Ook dit jaar is het voorplein van kasteel Cannenburch tijdens de Kerstmarkt Vaassen weer gevuld met vele kraampjes waar je allerlei leuke kerstartikelen en heerlijke lekkernijen kunt vinden. Een weekend lang genieten en volop in de stemming komen voor de feestdagen.

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december kun je tot ’s avonds laat heerlijk rondstruinen over de markt met vele diverse kraampjes en onder het genot van een beker warme chocomelk of glühwein genieten van de fijne sfeer en gezellige muziek.

Door vooraf online een combikaart Kasteel + Kerstmarkt te boeken, wordt je kerstbeleving compleet met ‘Cannenburch in Kerstsfeer’. Het gehele kasteel is met veel zorg en aandacht prachtig versierd en in kerststemming gebracht waarbij uiteraard de metershoge kerstboom in de ontvangsthal ook dit jaar niet ontbreekt.

Datum & tijden:

vrijdag 8 december:    13.00 tot 22.00 uur

zaterdag 9 december: 11.00 tot 22.00 uur

zondag 10 december: 11.00 tot 17.00 uur

Entree: combiticket Kasteel & Kerstmarkt volwassenen €8,50, kinderen 4 t/m 12 jr. €2,50, kinderen t/m 3 jr. gratis

Reserveren: http://: www.glk.nl/activiteiten-cannenburch

GLK donateurspas & Museumkaart: zijn tijdens de kerstmarkt Vaassen niet geldig. Van 12 t/m 31 december (met uitzondering van de kerstdagen) geniet je met deze paswww.glk.nl/activiteiten-cannenburchsen van ‘Cannenburch in Kerstsfeer’.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: