Ladies’ Circle Epe verkoopt al jaren, met succes, kerstbroden voor het goede doel. Onder leiding van professionele banketbakkers, bakken dit jaar de cliënten van Stichting De Passerel de kerstbroden.

Iedere cliënt levert vanuit zijn of haar kunnen een bijdrage aan dit (h)eerlijke product. De bakkers werken met pure producten, zoals krenten, rozijnen, noten en een overheerlijke amandelspijs en amandelstrooisel. Na het bakken worden de kerstbroden netjes verpakt. Niet in plastic, maar geheel verantwoord, in een mooie rode kerstdoos. Bijgesloten wordt een kaartje met een bedankje van Stichting de Passerel.

Op www.ladieskerstbrood.nl kunnen de overheerlijke kerstbroden besteld worden. Vanaf 5 broden kun je jezelf, maar ook zeker vrienden, familie, collega’s, medewerkers, zakenrelaties, etc. blij maken met een brood. Kijk snel op de site voor alle mogelijkheden. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot uiterlijk 10 december. De kerstbrodenactie is weer een mooie samenwerking tussen Ladies’ Circle Epe en De Buurtwinkel (onderdeel van Stichting De Passerel).

Alles komt voort uit een passie voor sociaal- en maatschappelijk ondernemen – #supportyourlocals. Ladies’ Circle Epe is een service club. Het goede doel dit jaar is Stichting De Passerel. Deze lokale stichting ondersteunt mensen met een beperking, van jong tot oud, om hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. De volledige opbrengst van deze kerstbrodenactie gaat naar Stichting De Passerel!