VAASSEN, 9 december 2020 – Dwaal voor het ware kerstgevoel van woensdag 9 t/m woensdag 23 december door de feestelijk en sfeervol ingerichte vertrekken van kasteel Cannenburch. Vaassen Actief

Cannenburch in kerstsfeer
Boek een online ticket met een tijdstip naar keuze en start je bezoek aan Cannenburch in het Bouwhuis. Kies je voor een audiotour? Dan voeren de oorspronkelijke bewoners je mee terug naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. Geniet tijdens de rondgang door het kasteel van feestelijk gedekte tafels, fonkelende lichtjes en winterse bloemstukken. Een foto op het bankje bij de 4,5 meter hoge kerstboom voorzien met maar liefst 4000 lichtjes in de rijk ingerichte Ontvangsthal mag niet ontbreken.

Kidsproof 2021
We sluiten dit jaar toch nog feestelijk af want op maandag 16 november was het zover: de online uitreiking van de Museumkids Awards. Ook Cannenburch mag zich in 2021 Kidsproof Museum noemen. Dank aan alle museuminspecteurs die ons zo’n mooi cijfer hebben gegeven! We hopen jullie zowel komende kerstweken als het komende jaar weer te mogen verwelkomen.

Namens Geldersch Landschap & Kasteelen: Fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.

Cannenburch in kerstsfeer; woensdag 9 t/m woensdag 23 december tussen 12.00 – 17.00 uur. Volwassenen
€ 11,50, 4 t/m 18 € 5,00, Donateurs en museumkaarthouders gratis. Vooraf reserveren noodzakelijk: www.glk.nl/cannenburch.