Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober worden weer de Open Atelierdagen Noordoost-Veluwe gehouden. Er zijn dit jaar minder deelnemers dan normaal omdat niet ieder atelier voldoende ruimte kan bieden waar je met 1,5 meter rekening kan houden.

Waar dat wel kan is bij Atelier Bronnenstijl aan de Sprengenweg 6 in Epe. U bent op deze dagen van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

Esther Bron-Raben maakt voornamelijk werk in opdracht dat gedraaid is op de schopschijf. De eenvoudige vormen en zachte kleuren zijn kenmerkend. Diverse werken zijn te zien tijdens de Open Atelierdagen en een tafel gevuld met keramiek voor de verkoop. Daarnaast geef zij workshops en cursussen in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden.

Voor meer informatie over het werk van Esther kunt u haar website bezoeken:  www.atelierbronnenstijl.nl of een kijkje nemen in de etalage aan de Hoofdstraat 117 in Epe tot eind oktober. Daarnaast kunt u de website www.openatelierdagen.nl raadplegen voor informatie over alle deelnemers.