Voor de 52ste keer organiseert voetbalvereniging KCVO zijn jaarlijkse sportfestijn. Dit jaar wordt de sportieve en gezellige vierdaagse gehouden van 20 tot en met 23 augustus, natuurlijk op sportpark ‘de Egelbeek’.

Donderdagavond 20 augustus begint het festijn met het Toyota Wagenmakertoernooi en om 19.00 uur spelen de eerste elftallen van vv KCVO en sv Vaassen de eerste halve finale. Om 20.30 uur volgt de wedstrijd van sv Epe en vv WWNA. Zo strijden vier prachtige ploegen om de wisselbeker die vorig jaar werd gewonnen door KCVO. Dezelfde avond trappen de jeugdteams van KCVO en Vios af voor het RABO-talententoernooi.

Vrijdagavond is er het zinderende Sisters in Lingerie toernooi, speciaal voor de vrouwenploegen uit deze omgeving. Ook wordt deze avond het vervolg gespeeld van het RABO-talententoernooi.

Zaterdag 22 augustus voetballen zo’n twintig families tegen elkaar om de cup met de grote oren. Intussen is er poppenkast, zijn er ballonnen voor de jeugd en ’s avonds wordt er gefeest met een DJ en een artiest.

Zondag sluit het festijn af met de finales van het Toyota Wagenmakertoernooi die om 13.30 uur aanvangt. Ook speelt de jongste jeugd tegen elkaar.

Het worden weer vier dagen vol activiteit en sportiviteit, omringd door zomerse gezelligheid. De vrijwilligers van KCVO zorgen elke dag weer voor de organisatie, de accommodatie, de entertainment en niet te vergeten voor gezelligheid en consumpties.