KCVO wint eenvoudig van Turkse Kracht

door | okt 24, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op het gezellige Sportpark De Egelbeek ontving KCVO deze met zonovergoten zondag Turkse Kracht uit Deventer. Vanaf het begin van de wedstrijd stopte KCVO veel energie in de wedstrijd en probeerde het de tegenstander onder druk te zetten. Dit lukte goed waardoor er direct een aantal kansen voor Sem Westra en Tom Tangelder waren die geen doel troffen.

In de 11de minuut was het wel raak voor Tom die met een bekeken schot de 1-0 op het scorebord zette. KCVO bleef vol op de aanval spelen waardoor er kansen voor o.a. Rick Beekman en Dani Bronsink ontstonden. In de 31ste minuut werd er weer een goal gescoord door KCVO: de goed storende Niels Weultjes onderschepte de bal en stelde Sem Westra in staat om de 2-0 binnen te tikken. KCVO nam geen gas terug en bleef de opbouw van Turkse Kracht ontregelen die daardoor steeds vaker de lange bal moest hanteren.

De verdediging van KCVO had haar zaakjes deze middag goed voor elkaar, nagenoeg alle duels werden gewonnen door Tobi Bosman, Wesley Stegeman, Stan Hagen en Daniël Hulleman. Op slag van rust werd een prima aanval van KCVO koelbloedig afgerond door Melvin Balk: 3-0 voor KCVO. Turkse Kracht zette er aanvallend weinig tegenover zodat keeper Rico Bronsink een rustige middag beleefde.

In de tweede helft veranderde weinig aan het spelbeeld. KCVO was de bovenliggende partij en dwong de tegenstander in de verdediging. Toch werd in de 55ste minuut een lange bal door de verdedigers van KCVO niet goed verwerkt waardoor Turkse Kracht plotseling de 3-1 kon scoren.  KCVO raakte hiervan niet in de war en bleef de aanval zoeken. Het was Tobi Bosman die Melvin Balk aanspeelde en vervolgens de bal naar Rick Beekman speelde. Hij leverde een voorzet op maat af bij Dani Bronsink en hij noteerde de 4-1 voor KCVO. Sem Westra en Daniël Hulleman werden vervangen door Edwin Stegeman en nieuwkomer Yannick Heukels.

Dani Bronsink passeerde in het zestienmetergebied van Turkse Kracht drie spelers maar zijn schot ging net naast. In de 70ste minuut was het Edwin Stegeman die met een hard schot de 5-1 liet aantekenen. De debuterende Ivo Scheffel verving de geblesseerde Dani Bronsink die met ondersteuning van verzorger Bert Schol het veld moest verlaten. Hoewel KCVO nog aanzette om de score te vergroten door een geblokt schot van Yannick Heuckels en een kopbal van Tom Tangelder bleef de eindstand 5-1 voor KCVO.

Volgende week speelt KCVO een wedstrijd tegen Albatross in Ugchelen, aanvang 14.00 uur.