Gisteren waren we bij KCVO en hebben daar een reportage gemaakt van de voetbalquiz. Vandaag ontvingen wij het verslag van KCVO zelf en die willen wij u niet onthouden

De jaarlijkse voetbalquiz van KCVO stond onder leiding van Henri Scheffel is weer een reeks hersenkrakers achter elkaar gezet, waar de ware voetbalkenners onder het genot van een drankje en een hapje de hersens over konden breken.

De vragen liepen van heel recent naar heel ver in het verleden. Ondersteund door beeld en geluidsfragmenten zijn allerlei nationale en internationale memorabele momenten voorbij gekomen.

Het maximaal aantal teams van voetbalkenners heeft aan deze zeer geslaagde editie meegedaan. De strenge jury heeft vervolgens alle antwoorden beoordeelt en is tot de volgende uitslag gekomen.

De eerste prijs was zeker een prijs om voor te strijden. De winnaars hebben 4 tickets voor een wedstrijd van FC Köln gewonnen. De gelukkige winnaars waren de heren van het team Gorssel. De 2e prijs was voor de heren “voetbalprofessoren” en een eervolle derde plaats was voor de “Bavianen”.