KCVO via penalty’s door in de beker

door | okt 22, 2023 | Nieuws

Afgelopen donderdagavond speelde KCVO de eerste knock-outwedstrijd in de bekercompetitie. Het moest spelen tegen Heino 2, een elftal dat bovenaan staat in de hoofdklasse, de hoogste afdeling in het amateurvoetbal.

Het was een spannende strijd waarin KCVO misschien wel de meeste aanspraak mocht maken op de overwinning. Pas tien minuten voor tijd wisten de Vaassenaren dat in de score tot uiting te brengen door middel van een doelpunt van Melvin Balk (0-1).
In de 4e minuut van de blessuretijd wist Heino echter toch nog op gelijke hoogte te komen (1-1).

Een strafschoppenreeks moest daarom de beslissing brengen. Rico Bronsink stopte twee penalty’s terwijl KCVO er zelf maar één miste. Met 4-3 werd deze reeks gewonnen en dus gaat KCVO door naar de volgende bekerronde.

Aanstaande zondag speelt KCVO om 14.00 uur thuis tegen Robur et Velocitas.