KCVO verzuimt kansen te benutten tegen Warnsveldse Boys

door | okt 6, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Een sterk spelend KCVO heeft de wedstrijd tegen Warnsveldse Boys verloren door een paar persoonlijke fouten, maar vooral doordat een aantal uitgespeelde kansen niet werden benut. De wedstrijd was nog geen minuut oud of Daniel Hulleman speelde zichzelf vrij voor de keeper van de gastheren. Deze gooide zich met ware doodsverachting voor de aanvaller en voorkwam daardoor een tegentreffer. Direct daarna werd een strakke voorzet van rechts door Edwin Stegeman ingeschoten en ook weer door de keeper van Warnsveldse Boys geblokt. In de 10e minuut volgde opnieuw een voorzet vanaf de rechter kant van KCVO, welke door Dahly Oortwijn strak werd ingeschoten en door de keeper van de gastheren ternauwernood tot corner werd verwerkt. Nog geen minuut later mochten de gastheren vanaf rechts een vrije trap nemen. Deze ogenschijnlijk slechte voorzet werd door de KCVO goalie niet goed beoordeeld en zeilde geheel onverwachts in de rechter bovenhoek, 1-0. Nog geen 3 minuten later mocht de ploeg uit Warnsveld Bijna uit dezelfde situatie als even daarvoor een vrije trap nemen. De bal stuitte voor de KCVO doelman en deze kon de bal niet goed onder controle krijgen, waardoor de spits van de gastheren bijna ongehinderd kon binnen tikken, 2-0. Het spelde golfde heen en weer, maar KCVO kreeg toch kansen. In de 23e minuut kopte Dahly Oortwijn uit een voorzet van Daniel Hulleman uitstekend in, doch ook hier stond de keeper van de Boys uit Warnsveld weer precies op de juiste plek. Na een half uur spelen kreeg de thuisploeg een paar echte kansen, maar kreeg KCVO plotseling toch weer de gelegenheid om een goede aanval op te zetten. Uit een zeer goed uitgespeelde 1-2 combinatie tussen Melvin Balk en Rick Beekman, scoorde de laatste heel beheerst de verdiende tegentreffer, 1-2. Dit betekende tevens de ruststand.

KCVO startte de 2e helft ongewijzigd. Al vrij snel kregen de gasten uit Vaassen twee enorme kansen uit dezelfde aanval, doch beide keren werd de bal van de doellijn gehaald. Even later kwam Sem Westra binnen de lijnen voor Daniel Hulleman. Kort daarna volgde een uitbraak over links van Dahly Oortwijn, maar ook nu weer werd het schot op doel door de keeper van de tegenstander met een katachtige reactie tot corner verwerkt. In de 70e minuut werd een leeg gespeelde Edwin Stegeman vervangen door Dani Bronsink en kort daarna kwam Wouter van Spanje voor Niels Weultjes in het veld. KCVO ging nog meer druk zetten richting het doel van de tegenstander. Dit leverde in de 80e minuut een directe vrije trap op voor de gasten uit Vaassen. Stan Hagen schoot de vrije trap op uitstekende wijze onderin de linker hoek van de Warnsveldse keeper en dit beteken de zeer verdiende 2-2. In de 90e minuut kreeg de tegenstander een ten onrechte gegeven vrije trap op de rand 16 meter. De uitstekend genomen bal verdween onhoudbaar voor keeper Bronsink in het KCVO doel en dit leverde een onverdiende 3-2 overwinning op voor de gastheren uit Warnsveld.

Volgende week speelt KCVO om 14.00 uur uit tegen Helios uit Deventer.