Het 3e elftal van KCVO heeft een nieuwe sponsor. Onder de zwarte V op het witte KCVO shirt prijkt vanaf nu het logo van Huub Harleman Autoschade & Restauratie uit Vaassen. De spelers toonden afgelopen weekend met trots hun nieuwe tenues.

Huub Harleman, autoschadehersteller, autospuiter en oldtimerrestaurateur is al vanaf zijn jeugd betrokken bij de club. Al voetbalt hij zelf inmiddels niet meer, hij sponsort het elftal van harte. KCVO 3 is een hard werkend team dat zich op zondag met plezier met elkaar inzet. Daarna wordt er gezellig iets gedronken in de kantine. Die gezelligheid en het harde werken past goed bij Huub en zijn bedrijf en dat maakt dat sponsor en team zo goed bij elkaar passen.

Met de negende plaats staat KCVO 3 nu in de onderste regionen van de vierde klasse. Het seizoen duurt nog lang, dus is er nog alle kans om de poule te verrassen.

v.l.n.r bovenste rij: Paul van ’t Erve, Menno van Zuuk, Gerwin Hendriks, Maickel Hamer, Steve Prins, Patrick Tolboom, Thomas Eilander, Stefan Bouwmeester, Roy van Bussel en Huub Harleman
v.l.n.r onderste rij: Nick van Berkel, Marc Brands, Nick Brinkman, Martijn Kamperman, Talal Alhamo, Dion Weultjes, Bart Steunenberg, Jordi Prins en Nick Fontaine