Zondag 25 november trap KCVO 1 om 1400 uur af tegen Comschate’33. Bij deze wedstrijd is Chayenne Eenkhoorn de pupil van de week.
Chayenne is 10 jaar is gaat naar de Mozaïek in Vaassen naar school. Daar zit ze in groep 7.

Gym en rekenen vind ze het leukst, maar ook veel spelen met haar vriendinnetjes Lynn en Femke. Ook speelt ze veel met Luuk (vriendje uit haar klas) en de boys van KCVO JO11-1.Voor ze bij KCVO ging voetballen, heeft ze 3 jaar bij v.v. Emst gevoetbald. En nu zit ze bij KCVO JO11-2 waar ze heel vaak links op het middenveld voetbalt.

De voetbalschool vindt ze wel het leukste omdat ze dan traint met verschillende trainers. Daar kan ze heel veel van op steken. Ook leert ze veel van Harrie Bronsink en Richard Hagen.Dat ze goed kan voetballen heeft ze in de afgelopen wedstrijden wel laten zien. Ze staat haar mannetje (vrouwtje) wel tussen al dat jongensgeweld.

Ze heeft ook nog een zus, Levana Eenkhoorn, die voetbalt bij de JO13-2. Van deze 2 meiden gaat KCVO nog veel plezier beleven.

De hobby’s van Chayenne zijn : heel veel buitenspelen en afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Pizza vindt ze het lekkerst en rode kool mag je weggooien, dat lust ze niet….

Haar favoriete club in Nederland die komt uit Amsterdam, Ajax natuurlijk, en ze vindt Frenkie de Jong de beste speler. Haar favoriete club in het buitenland is Atletico Madrid en daarin speelt Antoine Griezman, die vind ze geweldig.

Op de vraag wat ze zou veranderen als ze de voorzitter van KCVO zou zijn, gaf ze direct antwoord, NIETS…. want ik voetbal hier nog niet zo lang. Maar voetballen bij KCVO vindt ze superleuk.

Haar favoriete speler van KCVO 1 is Melvin Balk. Chayenne voorspelt dat het 2-1 gaat worden. We hopen dat ze het goed heeft, want KCVO moet nu wel punten gaan halen.

Wij wensen Chayenne heel veel plezier en fijne mooie wedstrijd toe…..