De jongens en meiden van KCVO JO13-2 komen vanaf nu welhaast imponerend voor de dag. Op wedstrijddagen dragen zij nieuwe trainingspakken en sporttassen, gesponsord door Dynamic Design Floors.

Afgelopen zaterdag stonden de spelers zij aan zij om het totaalplaatje te showen. Sponsor Henri Vahl van Dynamic Design Floors schoof daarbij graag aan. ‘Ik draag graag een steentje bij aan de vereniging’, vertelt de vloerenspecialist van wie twee zonen voetballen bij KCVO, ‘en natuurlijk vind ik het leuk het beeldmerk van mijn bedrijf terug te zien binnen de club.’

Spelers, trainers en coaches zijn heel blij met de kleding en de tassen. Zij boden hun sponsor en bos bloemen aan als blijk van dank. Het elftal staat momenteel op een mooie, gedeelde derde plaats in de 5e klasse en is vast van plan in de hogere regionen te blijven.

Op de foto v.l.n.r.:

Johan Kommer, Lakeysha Palts, Roan van Maurik, Berend Roosien, Gerard Holtman, Thomas Holtman, Owen Proper, Steff de Weerd, Niels Holtman, Jasper Kooijer, Victor Moonen en Henri Vahl (sponsor). Viggo Dijkstra, Senn Kommer, Mark Postma, Damiano Vahl, Tycho Dijkamp, Levanha Eekhoorn.