KCVO geeft Remon van Schoonhoven een waardig afscheid

door | mei 27, 2024 | Nieuws

KCVO heeft scheidend trainer Remon van Schoonhoven een waardig afscheid bezorgd. De Vaassenaren lieten het schijnbaar lopen tegen opponent VVO uit Velp-Rozendaal maar zetten een tandje bij om haar sympathieke en fanatieke coach, die vijf jaar bij KCVO de scepter zwaaide, een waardig afscheidscadeau te geven.

Binnen het half uur stond er een 3-0 stand op het scorebord. De tegenstander was bijna niet in de zestien geweest en had het moeilijk om de KCVO-voorwaartsen  een halt toe te roepen. De eerste kans leverde meteen een doelpunt op. Er werd Randy Berenschot geen strobreed in de weg gelegd om hard uit te halen en zijn knal onderin de hoek betekende 1-0. Daarna kreeg KCVO niet veel ruimte totdat Dahley Oortwijn de diepte in werd gestuurd, de doelman omspeelde en zijn twaalfde seizoentreffer liet aantekenen (2-0). VVO deed wat terug en dat resulteerde in een schot op de lat. Na eerst nog een kans gemist te hebben gaf Dahley Oortwijn een voorzet op maat op Sem Westra die beheerst binnen tikte (3-0). De gasten gaven zich desondanks niet gewonnen en scoorden vlak voor de rust de 3-1.

De Velpse ploeg kwam gemotiveerd uit de kleedkamer en creëerde meteen twee schietkansen die beide net over het doel gingen. De thuisclub was gewaarschuwd maar deed er te weinig mee. Het veroorzaakte zelfs een onschuldige strafschop wat de 3-2 opleverde. Na een uur spelen werd er afscheid genomen van Yannick Heukels en de niet meespelende Niels Weultjes. Zij houden het allebei voor gezien. Beiden gingen op de schouders van hun medespelers en getorst werden ze op een zijspoor gezet. Dat was meteen het sein om vier spelers te wisselen. Dat pakte organisatorisch niet helemaal goed uit want een aanvaller werd helemaal vrij gelaten om makkelijk de 3-3 te scoren. Rico Bronsink verrichte zelfs een beste redding om een achterstand te voorkomen. De knop werd daarna weer omgezet en het was Edwin Stegeman, één van de invallers, die een voorzet van dichtbij inkopte (4-3). Een minuut later was het weer raakte toen Melvin Balk de zestien binnen sloop. Hij zette wat spelers op het verkeerde been en schoot onberispelijk in de verre hoek (5-3). Melvin Balk werd hiermee topscorer van KCVO met 14 doelpunten. Het slotakkoord was voor VVO dat in de rebound de 5-4 binnen kopte. Verder liet de thuisclub het niet komen en bezorgde zo de trainer een welverdiend afscheidscadeau.

Na de wedstrijd werd coach Remon van Schoonhoven en zijn vrouw op het terras te midden van vele KCVO’ers lovend toegesproken en getrakteerd op een paar mooie geschenken. Tevens werd de nieuwe trainer Bardy Verhoef aan de club voorgesteld.

 

Opstelling KCVO: Rico Bronsink; Ramon Heukels, Tom Tangelder, Stan Hagen, Tobi Bosman; Yannick Heukels, Randy Berenschot, Dani Bronsink; Dahley Oortwijn, Melvin Balk, Sem Westra. Ingevallen: Calvin Overmars, Rick Beekman, Chiel Hagen, Ivo Scheffel en Edwin Stegeman.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: