Na een seizoen met vele optredens in het hele land is shantykoor Kantje boord dit jaar voor het laatst te zien en te horen in het eigen dorp. De mannen zullen vier keer twintig minuten optreden tijdens het jaarlijkse Kerstevent op 14 december, georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging.

Naast de traditionele Shanty’s zal het koor ook een aantal ‘Kersties’ ten gehore brengen; een eigen repertoire van alternatieve ‘kerstliederen’. Kortom: het zullen vier sfeervolle blokjes worden met een breed en gevarieerd programma. Als deze dag achter de rug is zullen de mannen het twee weken iets rustiger aan gaan doen.

Op maandag 6 januari houdt men dan de traditionele Nieuwjaarsreceptie voor leden en aanhang, met het inmiddels ook alweer het traditionele Chinees buffet.

Op maandag 13 januari gaat het normale leven weer beginnen met de voorbereiding op het komende seizoen. Als er nog mannen zijn die de sfeer willen proeven of een keertje willen komen meezingen: Iedere maandagavond wordt er vanaf 20.00 uur geoefend in De Kouwenaar aan de Woestijnweg in Vaassen. Meer informatie kunt u vinden op de website www.kantjeboord.nl of op www.facebook.com/kantjeboord.vaassen.