Kantje boord en For Fun gaan weer op Reis rond De Wereld in Kulturhus Epe.

door | feb 28, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Shantykoor Kantje boord en Damesgroep For Fun gaan samen weer een Reis rond De Wereld maken. Dit keer wordt de voorstelling gehouden op zondag 25 maart in Het Kulturhus in Epe.

De voorstelling begint om 15.00 uur en de toegang is gratis. Deze kopie van de succesvolle voorstelling uit 2015, toen gehouden in De Wieken in Vaassen, wordt weer een spektakelstuk waarvoor de twee Vaassense groepen al enkele maanden aan het oefenen zijn. Alle continenten worden bezongen.

De reis gaat vanuit Europa naar Amerika, Mexico, Argentinië, Australië en Afrika en tenslotte via Frankrijk weer naar huis. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding van het decor. Het zal er uitzien als een haven waar de nodige attributen uit het verleden een plaatsje krijgen. Samen zullen Kantje boord en For Fun er weer een prachtige show van maken.

Voor wie dit graag wil meemaken: kom zondag 25 maart naar het Kulturhus in Epe.

Per 1 april, een week na deze voorstelling, hoopt Kantje boord ook een nieuwe muzikaal leider (m/v) te mogen verwelkomen. Daar is het koor evenwel nog naar op zoek.

Bent u of kent u iemand die deze taak zou kunnen en willen vervullen, neem dan contact op met secretaris Jan Davids via 0578 571528.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: