Kaartmiddag in Bloemfontein Vaassen

door | mrt 9, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op donderdag 8 maart organiseerde Koppel-Swoe in het wijksteunpunt Bloemfontein een kaartmiddag in het gebouw Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Onder leiding van de dames Jopie Stegeman en Willy Jonker komen er steeds meer deelnemers  jokeren en klaverjassen.

Willy Jonker en Jopie Stegeman organiseren eens per maand, de tweede donderdag van de maand, een kaartmiddag in Bloemfontein. Deelnemers kunnen dan meedoen aan het klaverjassen en jokeren. Meer dan een jaar geleden zijn zij gestart met deze activiteit en in het begin kwamen er ongeveer tien personen kaarten.

De beide dames heten de deelnemers van harte welkom, verzorgen de koffie en de thee, voorzien iedereen later van een drankje en begeleiden het kaarten. Er is voor hen geen tijd om zelf mee te doen omdat ze het te druk hebben met alle organisatie op deze middag. Ook van tevoren worden prijzen gehaald, koffie en thee, iets lekkers bij de koffie, enzovoort. De beide dames doen dit met heel veel plezier en niet voor niets. Afgelopen donderdag 8 maart hadden ze bijna veertig personen aan tafel zitten om te kaarten.
Meedoen aan het kaarten kost € 2,00 en iedereen die van kaarten houdt is van harte welkom om mee te komen doen.

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of mail l.seinstra@koppelswoe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: