Sjoelen in de Hezebrink

Voor inwoners van Emst die het leuk vinden om met hun dorpsgenoten te sjoelen is er op de zaterdagmiddag 14 april een laatste sjoelmiddag in de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69 in Emst.

Houdt u erg van sjoelen of bent u op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag dan kunt u in de Hezebrink meedoen aan het sjoelen. Het sjoelen begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Deelname aan het sjoelen is gratis. U betaalt alleen maar voor uw consumptie. Aanmelden is niet noodzakelijk. Zaterdag 14 april is de laatste bijeenkomst van het seizoen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Dorpssteunpunt de Hezebrink, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk ook op www.swo-epe.nl

 

Jokeren en Kruisjassen in de Hezebrink

Voor inwoners van Emst die graag kaarten is er op maandagmiddag in de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69 de mogelijkheid om te jokeren en te kruisjassen.

Deelname kost u € 3,00 per maand en verder betaalt u voor uw consumptie.

Belangstellenden kunnen meedoen aan het kruisjassen of het jokeren.

Vooral jokeraars worden er nog gevraagd. De kaartmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden maar u mag op maandagmiddag binnenlopen in het dorpshuis de Hezebrink in Emst. Freek Bonhof is vrijwilliger van de kaartmiddag en zal u ontvangen en wegwijs maken.

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of mail l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl