Foto; met dank aan Home Made By van Triest
Organisatie: V.l.n.r. – René Berends (DJ René Marcellus), Dagmar Ligtenberg (Ligtenberg Makelaars) en Michiel Wiersinga (Huis&Wiers wonen). .

Vanwege het coronavirus, kon de Vaassense bierkamp dit jaar helaas niet doorgaan. Drie jonge ondernemers besloten het er niet bij te laten zitten en organiseren namens de OVV (Ondernemersvereniging Vaassen) de Vaassense Anderhalve Meter Spelen op vrijdag 31 juli in het vernieuwde dorpscentrum van Vaassen.

Op drie locaties in het centrum van Vaassen wordt er door teams tegen elkaar gestreden om mooie prijzen. De activiteiten vinden plaats bij Café/bar De Ruif, Café de Toren en Eethuis Eekterzicht. Er is plaats voor 9 teams van 4-6 personen.

Het winnende team wint een cadeaupakket én een sponsorbedrag van €150 voor een vereniging of stichting naar keuze. Ook voor de tweede en derde plaats zijn leuke prijzen beschikbaar. Meedoen is dus de ideale kans om de kas van je favoriete club te spekken in een tijd waarin verenigingen en stichtingen het niet makkelijk hebben!

Verantwoord

Op dit moment is de organisatie in overleg met de gemeente hoe de Anderhalve Meter Spelen het beste georganiseerd kunnen worden. Het kan daarom zijn dat het aantal teams of de speellocaties nog gewijzigd worden. Mocht blijken dat het lastig is het evenement op verantwoorde wijze te organiseren, dan wordt het verplaatst naar een later moment. De veiligheid van alle deelnemers staat immers voorop!

Inschrijving is geopend

Omdat het kort dag is, kunnen teams zich nu inschrijven via  bierkamp@ondernemersverenigingvaassen.nl.  De kosten voor deelname bedragen €25 per team. Bij inschrijving graag de teamnaam en het aantal teamleden vermelden. Vorig jaar was er voor de Vaassense bierkamp een wachtlijst, dus twijfel niet en schrijf je team direct in! Inschrijven kan tot en met dinsdag 28 juli. De activiteiten starten vrijdag 31 juli om 19 uur in het centrum van Vaassen.