JO11-1 Vaassen wint spannende wedstrijd na strafschoppen.

door | jun 27, 2021 | Nieuws, Sport | 0 Reacties

Zaterdag 26 juni stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Thuis tegen VenL JO11-1, eindelijk weer met publiek. Zij kregen een mooie wedstrijd voorgeschoteld. We waren ook weer helemaal compleet en begonnen met een versterkt middenveld. Noud begon als centrale middenvelder en Dex nam zijn plek over in de verdediging.

Al na een paar minuten resulteerde dit in een voorsprong. Na een mooie voorzet van Noud scoorde Gijs de 1-0 met een rustig balletje in de hoek. Een paar minuten later werd de score verdubbeld. Marlieke gaf een mooie bal langs de zijlijn, Senna gaf voor en Merle maakte koelbloedig af.

Na de eerste time-out waren we niet helemaal wakker, twee goede aanvallen van VenL en het stond 2-2. Gelukkig bracht Noud vlak voor rust redding. Uit een goede corner van Gijs kopte hij de 3-2 voorsprong binnen, waardoor we met een goed gevoel de kleedkamer in gingen.

Na de rust begonnen we dit keer wel scherp en maakte wij snel twee mooie goals. Een strakke voorzet van Noud werd in de verre hoek gekruld door Senna en nadat Merle tussen 5 man door slingerde kon Noud zijn tweede van de ochtend maken.

Met veel vertrouwen gingen we het laatste kwart in. Waar wij de ballen er niet meer in kregen scoorde VenL nog 3 keer. Na 60 minuten floot de scheidsrechter af met een stand van 5-5 op het bord. Het was een prachtige pot, maar een winnaar bleef uit, dus strafschoppen volgde. Deze werden door Vaassen beter benut en door de beslissende strafschop van Jordy won de JO11-1 de strafschoppenserie. Een mooie, welbevochten afsluiting van een bijzonder seizoen.