De Doorn & van der Haar Jeugdcompetitie viswedstrijden HVO.

door | jun 28, 2023 | Nieuws

Foto’s: Bertus v/d Oosterkamp

De vier Doorn & van der Haar jeugdviswedstrijden die  HVO “Ontspanning” Vaassen-Epe ieder jaar na afloop van de jeugdviscursus organiseert in de maand juni  zijn weer gehouden.

Ze werden onder goede weersomstandigheden gevist  en het aantal van  16 deelnemers, die bijna allemaal de wedstrijden hebben gevist , is goed te noemen.

Bij de eerst wedstrijd werd er niet zo veel gevangen  met helaas een aantal deelnemers zonder vis en een enkele karper aan de haak die toch weer ontkwam aan het schepnet. De tweede wedstrijd bracht bij wat meer deelnemers vis  op de kant.

De derde en  vierde wedstrijd  waren de vangsten  veel beter met ook steeds betere weersomstandigheden.

Bij de laatste wedstrijd kwam er  ook een behoorlijk aantal toeschouwers de deelnemers aanmoedigen of met raad en daad terzijde staan.

Na het eindsignaal  was het aan de wedstrijdleiding om de dag uitslag en ook de eindstand van deze weer mooie jeugdwedstrijden bekend te maken en de dagprijzen en de competitiebekers en verdere prijzen uit te reiken.

  1. Tiemen Rooiacker 80 pnt.
  2. Dani Pannekoek 77 pnt.
  3. Dani Sterken 76 pnt.

Na een dankwoord van competitieleider Albert Bosman en de uitnodiging aan de jeugd om volgend jaar weer mee te doen werd deze activiteit van HVO beëindigt.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: