Donderdag 16 mei om 13.30 uur vertrokken vanaf de Wieken, een grote groep leden van de Jeugd van Toen voor een leuke fietstocht

Vaassen Actief is mee geweest met foto en filmcamera.

Een mooie tocht met een rustpauze bij Cafe de Hamer waar we konden genieten van koffie met gebak.

De voorzitter gaf aan dat we om vier uur terug moesten zijn bij de Wieken want er was een optreden van een mysterieuze “artiest” met de letters B.W.

Dus na de koffie snel weer op de fiets en terug naar de Wieken.

En daar kreeg mevrouw Willy Jonker-Roersen uit Vaassen uit handen van burgemeester Hans van der Hoeve een Koninklijke onderscheiding.

Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen van deze Koninklijke onderscheiding kreeg zij opgespeld. 

Mevrouw Jonker-Roersen zet zich al vele jaren zeer actief in voor de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen, de ANBO, afdeling Vaassen, tegenwoordig “Jeugd van Toen” genaamd. In 2001 is zij daar in het bestuur gegaan. Ook zat ze in de activiteitencommissie, waarbij ze vele uitjes georganiseerd heeft.

Voor voetbalvereniging VIOS organiseert mevrouw Jonker-Roersen de bingo- en kaartavonden. Daarnaast is zij actief voor de Stichting Welzijn Ouderen in het wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen. Daar organiseert mevrouw Jonker-Roersen onder andere de maandelijkse kaartmiddagen en is zij vrijwilliger bij de gymmiddagen.