Op vrijdag 25 januari is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in de Dorpskerk in Vaassen. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat kernfysicus, politicus en schrijver Jan Terlouw.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid.

En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit, deze avond is dat kernfysicus, politicus en schrijver Jan Terlouw. Deze intrigerende man is eigenlijk niet in één alinea te beschrijven, gelukkig behoeft hij voor velen dan ook nauwelijks nog een introductie. Hij schreef o.a. de klassiekers ‘Oorlogswinter’ en ‘Koning van Katoren’, beide boeken werden verfilmd. Hij deed veel stof opwaaien met zijn hartstochtelijke pleidooi voor het zuinig omgaan met de aarde en voor ‘het touwtje uit de brievenbus’ in DWDD. Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze boeiende man die gepassioneerd is in alles wat hij doet voordragen en vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

 

De pers over De Andersons:
“Wonderschone liedjes.”,  “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”.

 

Reserveren per mail: joop.van.essen@wolmail.nl | Kaarten: € 15,00 aan de zaal en € 12,50 in de voorverkoop | Aanvang: 20:00 | Meer info: www.deandersons.nl