Voor de tweede keer haken de organisatoren aan bij het IVN Beleefweekend.  Ditmaal hebben zij de krachten gebundeld en organiseert SPGE/VVV Epe het samen met Ronduit Hattem, Visit Heerde en IVN. Ons doel is de toerist of inwoner aan het eind van het zomerseizoen er op uit te laten trekken.

Help hen te promoten!
Voor de verblijfsaccommodaties is het een kans om hun gasten in die periode iets extra’s te bieden.
Zij hopen dan ook dat de hotels, campings, b&b’s en vakantiehuizen het Beleefweekend actief bij hun gasten promoten. Dit kan door een poster of de folders met het programma op te halen bij de VVV, een promotietekst op de website te plaatsen met de url-link https://www.ivn.nl/beleefweekend-veluwe/over-beleefweekend-veluwe  naar het programma of via social-media posts hier aandacht aan te besteden. Gebruik hiervoor de hasthtag #beleefweekendveluwe.

Bekijk het programma online via de website  https://www.ivn.nl/beleefweekend-veluwe/over-beleefweekend-veluwe  en ontdek dat er in dit weekend veel mooie activiteiten worden georganiseerd: van wandelen en speuren tot fietsen en museumbezoek met extra activiteiten. Wel kan er een beperking in het aantal deelnemers zijn, en moet soms worden ingeschreven/aangemeld. Alle activiteiten volgen de richtlijnen van het RIVM.

Als het weer een beetje mee zit, dan hopen zij op een prachtig weekend met veel deelnemers waarmee ze onze Gemeente Epe en de Veluwe mooi op de kaart zetten. Help je hen ook mee?
100% wild, 100% veilig!

Folder Beleefweekend Veluwe