Italiaanse sferen tijdens het tweede Vaassense Zomerfeest.

door | jul 21, 2023 | Nieuws

Woensdag 26 juli staat het tweede Vaassense Zomerfeest op het programma, na de succesvolle eerste editie staat de avond nu in het teken van de Italiaanse gezelligheid.
We starten de avond om 18.00 uur, het besluit om iets later te starten heeft de organisatie de vorige keer door de slechte weersomstandigheden moeten maken en is goed bevallen.
Deze editie is er weer een kinderplein aanwezig met kinderactiviteiten en een knutseltent.

Rond 18.00 uur zullen de pizzaovens warm zijn om de eerste Italiaanse lekkernijen uit te geven. Op het sfeervolle dorpsplein van Vaassen zullen lange tafels gedekt zijn waar een ieder plaats kan nemen om te genieten van de toegankelijke Italiaanse gerechten van het Restaurant Aroma. Met op de achtergrond een gezellig Italiaans muziekje. Het Vaassense Restaurant Aroma is de foodpartner met voor deze avond toegankelijke Italiaanse gerechten zoals pizza’s en Street food met bijpassende Italiaanse wijnen. Vorig jaar was de eerste editie van de Italiaanse avond tijdens de Vaassense Zomerfeesten, we hadden geen enkel idee wat ons te wachten stond, aldus Pasquale Carfora, Chef van Aroma. Dat hebben we geweten, de gezellige drukte zorgde voor lange rijen bij de foodtrucks, gelukkig was het weer en de sfeer uitstekend en konden we iedereen voorzien van een Italiaanse lekkernij. Daar zijn we dit jaar op voorbereid, we bereiden ons met het hele team voor op een gezellige Italiaanse avond.

Later op de avond zullen de tafels plaats maken voor de dansvloer voor een gezellig feestje. Om half 1 is het feest op het plein afgelopen en kan er doorgefeest worden in Café de Toren.
Het derde en tevens laatste Zomerfeest is woensdag 16 augustus met als thema Voute avond en de Pubquiz (opgeven kan via vaassensezomerfeesten@gmail.com, wees er snel bij want vol is vol) Inschrijfgeld bedraagt 15,- per team, een gedeelte hiervan komt ten goede aan Restaurant Molenwiek in Vaassen, speciaal bedoeld voor dorpsgenoten die niet vaak een restaurant bezoeken of voor hen die graag (nieuwe) mensen ontmoeten.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: