Isabel Bijsterbosch (25) uit Epe komt met derde roman

door | okt 30, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

 

FOTOBIJSCHRIFT
De derde roman van Isabel Bijsterbosch uit Epe komt uit op 4 december uit. Het boek genaamd ‘Verloren verleden’ kan nu al gereserveerd worden via de internetsite van de Eper auteur: www.boekenvanisabel.nl. (Foto: Dennis Dekker, mediamagneet.nl)

‘Verloren verleden’ verschijnt op 4 december

EPE – De grote hobby van Isabel Bijsterbosch (25) uit Epe is schrijven. Dat doet ze eigenlijk al jaren. Haar eerste boek ‘Beklemmende vrijheid’ kwam in 2016 uit, in januari 2019 volgde de meeslepende thriller ‘Gelogen waarheid’. Isabels derde boek ‘Verloren verleden’ verschijnt op 4 december.

Isabel Bijsterbosch uit Epe kan zonder twijfel één van de jongste romanschrijvers uit de gemeente genoemd worden. Haar derde boek wordt (net als de twee voorgangers) uitgegeven door Boekscout (www.boekscout.nl). Lezers roemen de Epese om haar nauwkeurige onderzoek en om de verrassende wendingen in haar boeken. Ook bij de uitgeverij beginnen ze haar inmiddels te kennen. Isabel vertelt: “Daar werd gezegd: ‘Ik heb het in één ruk uitgelezen. Geen moment werd ik uit de stroom van het verhaal gehaald’. Dat vind ik een geweldig compliment.”

Coverontwerp
Schrijven hoort bij Isabels leven. Al kort na het verschijnen van ‘Gelogen waarheid’, werkte ze een aantal verhaallijnen uit voor een nieuw boek. Toen ze begin dit jaar vanwege de coronacrisis thuis zat, werd één van die verhaallijnen opgepakt. Nu is haar derde boek aanstaande. “Voor mijn vorige boek werkte ik samen met Dennis Dekker van het mediabureau Media Magneet. Hij maakte de mysterieuze foto voor de cover van ‘Gelogen waarheid’. Dit keer is de cover ontworpen door Manon Carboni (Blij je te zien – creatieve communicatie).”

Over het boek ‘Verloren verleden’
Imke, de hoofdpersoon van ‘Verloren verleden’ wordt van iets ernstigs verdacht. De nasleep van heftige gebeurtenissen in haar jeugd laten diepe sporen na. Hierdoor blijven herinneringen maar komen en schakelt ze hulp in van een psycholoog. Diverse flashbacks en sprongen in de tijd zorgen er voor dat je de derde roman van Isabel Bijsterbosch in één klap uitleest.

Het boek ‘Verloren verleden’ is nu al te reserveren via een in te vullen bestelformulier op de internetsite
www.boekenvanisabel.nl. Vanaf 4 december is het boek in Epe te koop bij Hullegie, Sisters in Lingerie (de winkel van Isabels moeder), bij The Read Shop en via de site van de Epese auteur. Isabel Bijsterbosch vertelt tot slot nog over een mooie actie: “Bij elke 25e reservering geef ik gratis een ander boek van mij weg. Je kunt dan zelf kiezen uit ´Beklemmende vrijheid´ of ´Gelogen waarheid´. Surf dus snel naar mijn site en reserveer ‘Verloren verleden’!”

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: