Interview Prins Tom II en Prinses Sanne I

door | feb 28, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Dinsdag avond gaan we met een fijn gevoel naar de Residentie van de Rossumdaerpers Café Bar De Ruif. Wij van Vaassen Actief mogen namelijk een prinsenpaar gaan interviewen.
Niet zomaar een prinsenpaar, maar het prinsenpaar van de Carnavalsvereniging de Rossumdaerpers.

Dit jaar is het jaar van Prins Tom II en Prinses Sanne. Beiden zijn ze al op de basisschool in aanraking gekomen met Carnaval en dat ze nu Prins en Prinses mogen zijn is een hele eer! Ze kijken er enorm naar uit en deelden hun verhaal met Vaassen Actief.

De 28-jarige Tom Zonnebeld heeft al ontzettend veel zin in een feestje. Tom is brandweerman, zowel beroeps als vrijwillig maar de eenheden moeten het in de week van carnaval wel even zonder hem doen.
Zoals Tom zelf aangeeft, ”Ik vraag altijd direct na Carnaval vrij voor het volgende jaar, gelukkig was het dus nu allemaal al geregeld”

Toen op 16 september oud-prins Jorn voor de deur stond dacht hij in eerste instantie dat het om de 112 dag van Brandweer Vaassen zou gaan, dat ze zouden vragen of hij Prins Carnaval wilde worden, was een complete verrassing maar wel een ontzettende eer.

Ook voor de 24-jarige Sanne Breden was het een hele verrassing die ze totaal niet aan had zien komen.
Doordeweeks werkt Sanne twee dagen van de week als doktersassistente en geeft ze nog eens 3 dagen les op het Deltion College in Zwolle aan de ‘doktersassistenten’ in opleiding. Ze werd tijdens het werk opgebeld door oud-prinses Linda met de mededeling dat de Carnavalsvereniging nog vrijwilligers zochten. Toen het bleek dat het om ”Prinses zijn” ging was Sanne behoorlijk enthousiast. Ook haar vriend Giel die vrijwilliger bij de Carnavalsvereniging is zei meteen dat ze het moest gaan doen!

Beide hadden ze het totaal niet zien aankomen maar waren wel direct ontzettend enthousiast en grepen de kans met beide handen aan. Zoals Tom zegt ”Echt een eer” Inmiddels zijn er al behoorlijk wat uitwisselingen en scholenbezoeken geweest. Een van de hoogtepunten was tot nu toe wel 11 november. Het moment dat het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt werd.
Ontzettend veel leuke reacties hebben de twee gehad.

Ondanks dat er een druk weekend voor de boeg staat worden Tom en Sanne gesteund door het thuisfront.
Bij Tom is het op dit moment wel erg hectisch thuis er moet namelijk behoorlijk wat oppas geregeld worden voor zijn 8 maanden oude dochtertje Romy, ondanks dat ze nog wat jong is om carnaval tevieren komt ze op de zondagmiddag wel even langs.

Aankomende zaterdag is het dan echt zover, het feest wordt geopend met een mooie optocht door Vaassen en van zaterdag tot dinsdag kan er gefeest worden in de Wieken.

Tom en Sanne hebben er in ieder geval zin, ze kunnen niet wachten en hopen op een geweldig feest!

Het team van Vaassen Actief wenst iedereen een geweldige carnaval toe!

 

Bekijk het hele interview met Prins Tom II en Prinses Sanne in de video.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: