Per ingang van 9 januari wordt er in steunpunt de Hezebrink gestart met een inlooppunt voor inwoners van Emst. Dit inloopmoment zal elke donderdag plaatsvinden van 13.00 tot 14.00 uur.

Het afgelopen jaar zijn er gesprekken geweest met inwoners van Emst. Deze gesprekken vonden plaats op straat en in verschillende huiskamers. Eén van de opmerkingen die regelmatig werd benoemd betrof het verdwijnen van diverse voorzieningen in Emst. Inwoners gaven aan behoefte te hebben aan een centraal (informatie)punt waar men met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Denk aan juridische vragen, vragen over woningbouw, melden van een niet pluis gevoel, zorgen rondom wonen, enzovoorts.

Medewerkers van Koppel-Swoe, Verian en MEE Veluwe starten om die reden vanaf donderdag 9 januari wekelijks met een inloopmoment tussen 13.00 en 14.00 uur in steunpunt de Hezebrink in Emst. Men kan hier terecht voor vragen, zorgen of een luisterend oor. De beroepskrachten zullen elkaar wekelijks afwisselen.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersonen Karien van den Berg (k.vandenberg@koppelswoe.nl) en Lianne Houtman (L.houtman@koppelswoe.nl)