Per ingang van 5 november herstart in steunpunt de Hezebrink de dienst Inlooppunt voor inwoners van Emst. Dit inloopmoment zal elke donderdag plaatsvinden van 13.00 tot 14.00 uur.

Inwoners van Emst geven regelmatig aan dat ze het verdwijnen van diverse voorzieningen in Emst zo jammer vinden en dat er behoefte is aan een centraal (informatie) punt waar je met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Denk aan juridische vragen, vragen over woningbouw, melden van een niet pluis gevoel, zorgen rondom wonen, enzovoorts.

Medewerkers van Koppel-Swoe, Vérian en MEE Veluwe staan om die reden vanaf donderdag 5 november tussen 13.00-14.00 uur weer wekelijks voor je klaar in steunpunt de Hezebrink in Emst. Je kan hier terecht met vragen, zorgen of voor een luisterend oor.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken je bij loopbewegingen in de Hezebrink een mondkapje te dragen. Op het moment dat je zit, mag het mondkapje af.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersonen Hakan Soykan (h.soykan@koppelswoe.nl)