De werkzaamheden aan het centrum van Vaassen zijn in volle gang. Om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te houden, worden de werkzaamheden in verschillende fases uitgevoerd. Op woensdagavond 19 december is er een inloopavond om inwoners en ondernemers te informeren over de werkzaamheden van volgend jaar.

Planning
Op 21 december zijn naar verwachting de werkzaamheden aan fase 1A, 1B, 1C afgerond en opgeleverd. Op 14 januari is de planning om van start gaan met de volgende fase, namelijk fase 2A en achtereenvolgens fase 2B, 3A, 3B en 3C (Dorpsstraat). Op de afbeelding is een overzicht van deze fasering te zien.

Inloopavond
Dusseldorp en de gemeente Epe nodigen u van harte uit voor de inloopavond op woensdagavond 19 december. Tussen 19:00 en 20:00 uur kunt u vrij inlopen bij het informatiekantoor aan de Jan Mulderstraat 14B. Hierna willen we graag samen met u geheel in kerstsfeer de avond afsluiten.

Met deze inloopavond willen we u informeren over onze werkzaamheden van volgend jaar, waar op welk moment gewerkt wordt en wat dit betekent voor het verkeer en de bereikbaarheid. Op deze avond zijn verschillende ‘Artist Impressions’ te zien van het verwachte eindresultaat.

Informatie
Kunt u niet bij de inloopavond aanwezig zijn, maar bent u wel benieuwd naar de plannen? Informatie over de werkzaamheden kunt u lezen op www.epe.nl.

Vragen of opmerkingen
Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, kunt u terecht bij Wim de Lang, omgevingsmanager bij aannemer Dusseldorp. Hij is bereikbaar via e-mail vaassen@dusseldorp.nu of telefonisch op 06– 22 75 27 95.

Op maandag 17 december wordt het laatste inloop uur van 2018 gehouden, vanaf maandag 7 januari 2019 start het wekelijks inloop uur weer, tussen 16:00 en 17:00 uur. U kunt tijdens dit uur vrij binnenlopen met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden.

bron: Gemeente Epe