Informatie over bevolkingsonderzoek borstkanker

door | sep 25, 2023 | Nieuws

Binnenkort stuurt Bevolkingsonderzoek Nederland uitnodigingen naar inwoners van gemeente Epe voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Het gaat om de postcodes 8161 tot en met 8167. Nadat u een uitnodiging hebt ontvangen, kunt u zich aanmelden. U ziet dan op welke locatie het onderzoek wordt uitgevoerd.

Gelijk aanbod

Het bevolkingsonderzoek moet voor alle vrouwen in Nederland gelijk zijn. Een gelijk aanbod is op dit moment niet het geval. In de ene regio moeten vrouwen (veel) langer wachten op het borstonderzoek dan in een andere regio. Dit komt door een tekort aan personeel. Om de verschillen te verkleinen, kan het zijn dat de reistijd naar de locatie van uw onderzoek langer is.

Verlate uitnodiging

Het is voorlopig niet mogelijk om vrouwen elke 2 jaar uit te nodigen. Daarom is besloten de periode tussen 2 uitnodigingen tijdelijk te verlengen naar maximaal 3 jaar. Dat is de reden als u later een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker ontvangt.

Hebt u vragen?

Neem dan telefonisch contact op met de informatielijn van Bevolkingsonderzoek Nederland via 088 118 6300. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: