IJsbaan de Scheve Schaats Emst zondagmiddag gesloten

door | mrt 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Door de invallende dooi is de ijsbaan van “de Scheve Schaats” zondagmiddag om drie uur gesloten. Op dat moment had het ijs nog een dikte van zeker 10 cm, maar her en der kwam er wat water op te staan. Gelukkig heeft de jeugd zondagmorgen vanaf elf uur nog met volle teugen kunnen genieten van de prachtige baan bij Gezinspark ’t Smallert in Emst.

Vanaf donderdagmiddag hebben ontzettend veel schaatsers, met name kinderen, kunnen genieten. IJsmeester Gerrit Hertgers vertelde zondagmiddag dat ruim 300 kinderen uit Emst en omgeving de afgelopen dagen van de ijsbaan hebben genoten. Sinds de oprichting in 2014 van “de Scheve Schaats” was dit de eerste keer dat er geschaatst kon worden en het bestuur, bestaande uit Gerrit Hertgers, Karin Hertgers, Taco Hoppener en Raymond Peelen, kan terug zien op een zeer geslaagde “vuurdoop”.

Maar laat het duidelijk zijn, zegt Hertgers, zonder de vele vrijwilligers hadden wij dit niet voor elkaar gekregen. Geweldig wat ze allemaal gedaan hebben. En laten we de sponsoren niet vergeten. Door hun financiële inbreng kon iedereen, jong en oud, gratis gebruik maken van de ijsbaan. Verder zijn vele personen de afgelopen dagen voor maar 10 euro per jaar “vriend” geworden van “de Scheve Schaats” om dit winterse evenement tot een succes te maken

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: